Uitgelicht

Kaasje; Machedoux - De Oude StreekGV

    • 5,45

Een rauwmelkse geitenkaas afkomstig van de biologische geitenhouderij De Oude Streek. Met zijn romige en milde smaak kan je deze perfect gebruiken in kazige salades, sauzen en desserts.

Gedroogde Worst - TruffelGV

    • 7,75

Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met truffel wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.

Gedroogde Worst - Parmezaan & SalieGV

    • 7,45

Gedroogde gold label worst van Brandt & Levie. Dat Italianen dol zijn op Parmezaan is duidelijk. Deze wereldberoemde kaas complimenteert de worst op een unieke manier.

Gedroogde worst - Chipotle & CacaoGVLVV

    • 7,45

Deze Gold Label gedroogde worst van Brandt & Levie bevat vlees van goed gehouden varkens en vers geroosterde chipotle, komijnzaad en cacao! 

Brandt & Levie Klassieke paté

    • 4,45

Klassieke paté van Brandt en Levie met peper en Amsterdamse jenever. Plak van circa 150 gram

Brandt & Levie Leverworst

    • 4,45

Overheerlijke leverworst van Brandt en Levie. Uitsluitend vlees van goed gehouden Nederlandse varkens. (250 gram)

12 Slakken in KruidenboterGV

    • 10,50

De Franse klassieker "Escargots de Bourgogne". van Slow Esgargots! 12 slakjes gegaard in een biologische groentebouillon en afgetopt met een hemelse kruidenboter vol verse kruiden en een scheutje Ricard.

OlijfmixGVLVV

    • 4,45

Huisgemaakt mix van zwarte en groene olijven, fetakaas, mini paprika, kruiden en olijfolie

GVGlutenvrijLVLactosevrijVVegetarisch

Categorie: Uitgelicht

Kaasje; Machedoux – De Oude Streek

Een rauwmelkse geitenkaas afkomstig van de biologische geitenhouderij De Oude Streek. Met zijn romige en milde smaak kan je deze perfect gebruiken in kazige salades, sauzen en desserts.

Read More

Olijfmix

Huisgemaakt mix van zwarte en groene olijven, fetakaas, mini paprika, kruiden en olijfolie

Read More

Gedroogde Worst – Truffel

Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met truffel wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.

Read More

12 Slakken in Kruidenboter

De Franse klassieker “Escargots de Bourgogne”. van Slow Esgargots! 12 slakjes gegaard in een biologische groentebouillon en afgetopt met een hemelse kruidenboter vol verse kruiden en een scheutje Ricard.

Read More