Maaltijd van gisteren

Franse Coq au vinGVLV

    • Uitverkocht

In Franse rode wijn gestoofde kippenbout met gerookte spekreepjes, champignons en sjalot met bon femme, een super deluxe naam voor groente mix, bestaande uit krieltjes, uitgebakken spekjes, linzen en verse peterselie

+ Frisse kruidige salade met rode ui en een dressing van mosterd

Pasta a la parmigianaV

    • 8,95

Ovenheerlijke Italiaanse Rigatoni pasta in huisgemaakte echte parmezaanse roomsaus met fijne venkel, geroosterde aubergine, gepofte tomaatjes, kappertjes en mozzarella.  

+ Rijke rucola salade met olijven, rode uienringen, komkommer en een zongedroogde tomatendressing

GVGlutenvrijLVLactosevrijVVegetarisch

Categorie: Maaltijd van gisteren

Pasta a la parmigiana

Ovenheerlijke Italiaanse Rigatoni pasta in huisgemaakte echte parmezaanse roomsaus met fijne venkel, geroosterde aubergine, gepofte tomaatjes, kappertjes en mozzarella.   + Rijke rucola salade met olijven, rode uienringen, komkommer en een zongedroogde tomatendressing

Read More

Franse Coq au vin

In Franse rode wijn gestoofde kippenbout met gerookte spekreepjes, champignons en sjalot met bon femme, een super deluxe naam voor groente mix, bestaande uit krieltjes, uitgebakken spekjes, linzen en verse peterselie + Frisse kruidige salade met rode ui en een dressing van mosterd

Read More