< terug naar ovenaan.nl

073 20 32 161 / zakelijk@ovenaan.nl

  • Aanbod
  • Winkel
  • Team
Offerte aanvragen

073 20 32 161 / zakelijk@ovenaan.nl

Zet jij je oven aan? Dan komen wij eraan!

Crew Catering, Ovenmaaltijden, Buffetten en meer!

Kan er ergens een oven aan? Dan komen wij eraan!

Wij zijn Oven Aan, Kom Eraan. Een vernieuwende en flexibele maaltijdservice met als grootste liefde; de oven. We kunnen én willen niet zonder, en jij straks ook niet. Wij willen jou verser, gezonder en dus beter laten eten, zonder dat jij hier enige moeite voor hoeft te doen. Beter eten betekent voor ons een dagverse maaltijd met de beste kwaliteit ingrediënten gemaakt door de meest kundige chefs. Dit doen we iedere dag weer met een dagelijks wisselend aanbod van zo’n 5 voedzame en vernieuwende maaltijden. 

Meer (w)eten ▸

Je bent niet de enige

Voorgangers 

Deze klanten kunnen niet meer zonder oven
YveY, Cookaholics, Postcode Loterij, Gemeente Den Bosch, De BIM, Theaterfestival Parade, Taylor Made, King Of The Court, De Verkade Fabriek, GGD, Bosch Parade, Apples of Orange, Lijv Fysiotherapie, iO Campus Den Bosch

 

Wij ontzorgen in 4 categorieën

Hoe Chef Jij Het? 

Crew Catering 2.0

Eten zoals thuis, maar dan beter. Met een rijk aanbod van 250+ maaltijden serveren wij jouw crew de maaltijden die passen bij hun identiteit. Van wereldse curry’s, oma’s stamppot tot plant-based. Het zit in ons aanbod dat is onderverdeeld in 3 categorieën; Goed, Beter, Best. Zo maken we niet alleen jouw crew blij, maar bieden we ook de perfecte set maaltijden waar jouw budget enthousiast van wordt. Naast maaltijden koken we ook bijgerechten en toetjes om je vingers bij af te likken. Dit wil je. Mogelijk vanaf 40 personen.

Crewfood? Sounds Good ▸

Ovenwerk

Anno 2023 kan je niet anders dan je medewerkers ontlasten in hun dagelijkse leven. Je hoort ze al denken; sporten, boodschappen, koken, werken, vrienden, borrelen, familie, gezond. Hoe dan?! Nou wij koken, wij bieden variatie en wij ontzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is faciliteren. Laat die vette hap zitten tijdens het ove(n)werken of die wekelijkse borrel en geef je mensen energie met een gezonde en verse maaltijd. Mogelijk vanaf 10 maaltijden / 48 uur van te voren bestellen

Ik wil ovenwerk ▸

De Noodlijn

Het is prime time in jouw zaak. Hét moment om jouw omzet te vervierdubbelen. Jezelf druk maken om een goedgevulde maaltijd voor jouw hard werkende tijgers is het laatste waar je aan moet denken. Daarom staat Oven Aan, Kom Eraan voor je klaar met Dé Noodlijn voor Bossche ondernemers. Keuze uit ons winkel assortiment én directe levering in een straal van 2 km rondom de winkel. Vandaag besteld, vandaag in huis. Zit jouw kantoor in nood? Ook dan zit je helemaal snor met de De Noodlijn. Maximaal 25 maaltijden / spoed@ovenaan.nl

Help.... ▸

Buitenbeentjes

Ligt jouw idee ver buiten de lijntjes? Kom maar door! We zijn niet bang voor een uitdaging en zijn een ster in out of the box denken. Jouw vraagtekens zijn onze drijfveren. Wij nemen bijvoorbeeld je restaurant keuken tijdelijk over met op maat gemaakte oven maaltijden, we leveren private label maaltijden of we maken jouw bedrijfsborrel nog unieker met onze pastel groene foodtruck! Onthoudt; wij denken graag groter, beter en nog innovatiever. Dus kom maar op.  Mail, bel, app, kom langs dan kletsen we verder.

Ik wil een hotline ▸

Ons Parade Paardje

Oven Aan, Maaltijdenwinkel!

In onze maaltijdenwinkel verkopen we iedere dag een verse goedgevulde maaltijd! Vandaag gekookt, vandaag in huis. Geen uitgebreid menu, maar daardoor wel onze volledige focus op een gezonde en gevarieerde maaltijd. Maar ons assortiment gaat verder dan alleen maaltijden. Ovenaan-toetjes, Ovenaan-appelmoes, 'nood'-maaltijden, ook soepen, tortilla de patatas of stokbroodje kruidenboter.

Openingstijden ▸

Iemand? Foodtruck? 

Vrinden Met Een Plancha

Stel je voor; een 3 meter lange vuur plancha als hart op jouw bedrijfsfeest, borrel of festival. Op de achtergrond zie je onze pastel groene foodtruck shinen en blaast VAMOS A LA PLANCHA door de speakers heen. Wij bakken en braaien alles op deze plancha, zodat jij kan genieten van de playa. Deze creative en culinaire samenwerking tussen De Spijsbereiders, WijzijnJelle en Oven Aan, Kom Eraan is deze festival zomer te boeken!

Meer Info ▸
Boeken ▸

Lovende reacties

Oven Aan Fanclub

Micky van Taylor Made Catering:  Snel, flexibel en hoogwaardig! 

Steffan van Cookaholics: De bazen van Ovenaan, denken mee, zijn flexibel en maken nog eens gruwelijk lekkere maaltijden.

 

Kersvers vanuit Oven Aan HQ

Dream Team

Douwe
- Chef Kok -

Experimenteel, ingenieus en kritisch. Vroeger kookte hij letterlijk de sterren van de hemel als sous/chef bij Restaurant de Heer Kocken*. Later dook hij de groente in als chef bij Pollevie als chef. De Spijsbereiders en Douwe gaan way back en ze wisten hem te verleiden tot hun creatief, culinair brein. Nu tilt hij hun concepten naar een hoger creatief level.

Jasper
- Sous Chef -

Als broekie leerde hij het vak op de Rooi Pannen in Tilburg. Daarna kwam hij snel terug in de Bossche binnenstad. Als leerling werd hij in het diepe gegooid bij Zoetelief. Ons kent ons in de korte put, dus al snel hopte hij van restaurant naar restaurant om beter en beter te worden. Nu kent hij de fijne kneepjes van opschalen en kookt de beste ovenmaaltijden van zijn leven.

Isabelle
- Business Manager - 

Is het al snack o' clock? De vraag die maar één iemand op kantoor kan stellen. Met een achtergrond in de food en innovatie weet Isabelle Oven Aan groter en beter neer te zetten. Van projecten, marketing, design tot HR. Isabelle pakt het aan. Hoe meer er te regelen valt, hoe verder ze op het puntje van haar stoel zit. Vraag een offerte aan, dan ga je Isabelle sowieso leren kennen. 

Peter
- Culinairy Director -

Beter bekend als een van de twee Spijsbereiders. Geef Derks een komkommer en hij maakt er een goudstaaf van! Tussen de betere potten en pannen leerde hij de kneepjes van het vak in de keuken. Tijdens de studie Food & Design leerde hij om verder te kijken en eten op een andere manier te benaderen.  Passie voor eten, altijd nieuwsgierig, nooit uitgeleerd en neemt nooit genoegen met minder. 

Roland
- Creative Director -

Beter bekend als de andere van de twee Spijsbereiders. Volwaardig afgestuurd horeca-man die zich naast de horeca ontwikkeld heeft tot ware designer. Tijdens zijn studie Food & Design heeft hij deze vaardigheden samengebracht tot conceptontwikkelaar. Met zijn creatieve geest en zijn vernuftigheid heeft hij al vele projecten tot succes gebracht.

Flexibel Team

Naast onze vaste krachten die de motor draaiende houden, werken we met een groot team van drivers, winkelmanagers, maaltijdbezorgers en oproepkrachten die overal waar nodig hun handen laten wapperen. Dat maakt ons nog flexibeler dan we al waren.

We zijn altijd op zoek naar meer talent, dus hoor jij thuis in dit dream team? Laat iets van jezelf horen, dan drinken we snel iets. 

Bel, app, mail ons

Say Hi!

We ontzorgen je graag. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. Dan praten we verder.

Kantoor / postadres
parallelweg 30 
5223 AL, 's-Hertogenbosch

Winkel adres
Vughterstraat 67
5211 EZ, 's-Hertogenbosch

Contact
Bel; 073 203 21 61 
Mail; zakelijk@ovenaan.nl

SPOED AANVRAGEN
spoed@ovenaan.nl

Pagina's

Homepage

Winkel Den Bosch

Algemene voorwaarden

Over ons

Contact


Zakelijke afdeling zakelijk@ovenaan.nl
spoed@ovenaan.nl (bij spoed)

073 203 2161

Volg Ons

 

Elke dag posten wij de maaltijd van de dag en andere leuke updates op Instagram en Facebook! 

Gegevens

 

Oven Aan, Kom Eraan
Vughterstraat 67
5211 EZ 's-Hertogenbosch

Kvk 77013018

POWERED BY DE SPIJSBEREIDERS / BUURT / EETBAR DIT